Je moet als het ware gedeblokkeerd worden. Jarenlang heb ik mensen in mijn praktijk gehad met allerlei gezondheidsklachten. Stress, burnout, depressies, overspannenheid, alle “ziektes” kwamen over de vloer. Zowel lager opgeleiden en de “hogere” klasse. En bij iedereen ging het om eigenwaarde beseffen, je innerlijke kind als het ware weer (her)ontdekken.

Je eigenwaarde beseffen is je grootste goed.

eigenwaarde beseffen

Als jij niet weet wie jij werkelijk bent krijg je klachten. Je eigen lichaam is je grootste vriend en verteld het je altijd als je niet meer op het goede spoor bent. Mensen kunnen jaren achtereen klachten hebben voordat zij in de gaten hebben dat zij er zelf iets aan kunnen veranderen.

Je eigenwaarde beseffen betekent dat je vanuit jouw kern leeft. Wie ben jij eigenlijk? Weet jij dat?

Als jij je eigen richting durft gaan te volgen zullen er ongetwijfeld ook bij jou veranderingen plaatsvinden. Jouw eigenwaarde beseffen en opnieuw vinden en er naar leven betekent energie krijgen, fit zijn en vol vertrouwen doorgaan op jouw pad.

Je eigenwaarde beseffen en opnieuw leren kennen is niet alleen lezen over……

Ook het toepassen van bepaalde nieuwe stof hoort daarbij. Het weten alleen geeft geen oplossingen, het toepassen van bepaalde stof wel. Het is groeien en ontwikkelen naar onafhankelijkheid en nieuwe veerkracht.

Natuurlijk, het zal niet altijd gemakkelijk zijn om jezelf te (her)ontdekken, maar is klachten hebben wel gemakkelijk dan? Autonoom zijn geeft je een gevoel van vrij zijn. Jouw vrijheidsgevoel is jouw eigenwaardegevoel. Je wordt flexibeler voor jezelf! Je bent minder plooibaar als het om de grillen van anderen gaat. Je ZELF vertrouwen versterkt je enorm.

Hoe een sterk en helder zelfgevoel krijgen?

Hoe kan het weer licht in je worden, daar gaat het om. Jouw eigenwaarde beseffen komt alleen terug als je naar jezelf durft terug te gaan. Je eigen innerlijke wijsheid weer aanboren. Er zijn vele manieren hoe dat te doen. Schrijven bijvoorbeeld. Schrijf gewoon alles op wat je denkt, voelt, wilt doen, niet meer wilt doen, onzin, gewoon alles, alles wat er maar in je opkomt.

Elke morgen voordat je aan je werkelijke dag begint ga je even zitten om te schrijven. Stel jezelf gewoon vragen en geef je eigen antwoorden aan jezelf. Een manier om te starten met jouw eigenwaarde beseffen.

Op Facebook, Linkedin of Twitter kun je nog meer lezen over HOE Eigenwaarde en zelfvertrouwen ontwikkelen.

Als jij het gevoel hebt meer te willen weten over hoe jij jouw eigenwaarde beseffen kunt, vraag dan direct GRATIS UNIEKE INFORMATIE aan.

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *