Echt iedereen heeft dezelfde uitdagingen in het leven. We zijn geboren met de intentie het verschil te maken omdat jij geleefd hebt. Hoe geef jij daar gehoor aan? Ongeacht leeftijd, sekse, beroep of wat dan ook. Je kunt alleen eenzaamheid oplossen door je eigenwaarde ook te voelen die er werkelijk toe doet.

Eenzaamheid oplossen kan alleen door ECHT gewoon jezelf te zijn, wie jij bent ook te zijn.

Het belang van je eigen identiteit kennen is veel belangrijker dan menigeen denkt. Ieder mens is belangrijk en uniek in de wereld ook al voelen de meesten dat niet zo. Een reden dus van de vele stress klachten, burnout verschijnselen, depressies en overspannenheid.

En……helaas komen er steeds meer mensen bij die niet weten waar en hoe zij rust in hun leven moeten zoeken. Eenzaamheid oplossen heeft niets met oud zijn te maken, vele jonge mensen voelen zich eenzaam, juist in de massa.

Velen voelen zich eenzaam in de relatie, op het werk, in families en allerlei groeperingen terwijl ze helemaal niet alleen zijn en zich wel heel alleen voelen staan in de wereld.

Dit heeft dan ook alles te maken met jou als een individu, hoe jij denkt, voelt en doet, en in de relatie tot anderen.

Eenzaamheid oplossen door jouw persoonlijke talenten en gaven te (her)ontdekken.

Jezelf onderzoeken, op ontdekkingsreis gaan naar wie jij werkelijk bent en wat jij bijdraagt. Dit kan alles zijn. Het heeft zelfs niets met wel of geen opleiding gedaan hebben te maken maar puur met wat jij in je draagt.

Naar je eigen fundament gaan, jouw eenzaamheid oplossen door naar je eigen roots te gaan. De natuurwetten in zijn voordeel laten werken.

Waar jij naar toe wil, hoe jij het wil hebben in het nu en in de toekomst, hoe je je wil voelen heeft alles te maken met een  een persoonlijke ontwikkeling die jij wel of niet aan wil gaan.

Jij maakt die keuze zelf.

Eenzaamheid oplossen kan op elke leeftijd aangegaan worden door zelf acties daarvoor te ondernemen.

Je leest dit nu waarschijnlijk niet voor niets. Hoe jij denkt bepaalt vooreen groot deel hoe jij je voelt. Bewust kiezen voor andere gedachten geeft gegarandeerd andere nieuwe betere resultaten. In ieder mens zijn de zaden aanwezig om verder te groeien.

98% is houding en 2% techniek. Dit is aan te leren mits iemand dat zelf wil.

Jouw talent is er gewoon. Luister naar je eigen hart en zoek een mentor die je kan ondersteunen op jouw level. Online hulp kan ook voor jou een geweldige beginstap zijn om jouw eenzaamheid op te lossen.

Op een dag stopt je leven, wil je spelen met je leven of neem je het serieus? Soms moet je gewoon even weer een bron vinden. Je eigen eenzaamheid oplossen door GRATIS unieke informatie aan te vragen die jou kan helpen.

PS. Door dit bericht te delen op Facebook ( en te liken natuurlijk),Linkedin of Twitter geef je andere eenzamen ook deze mooie mogelijkheid!

 

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *