Duizeligheid En Moe, Je Krijgt Te Veel Indrukken Te Verwerken.

duizeligheid en moe

 

 

 

 

Wanneer iemand duizelig is, spookt het in het hoofd. Een teveel aan indrukken, gegevens en details komen binnen. Vaak heb je je te sterk opengesteld voor gedachten, ideeën of spirituele ervaringen. Je staat letterlijk niet meer vast op de grond.

Duizeligheid en moe zijn betekent dat je vele richtingen misschien wel kent maar je weet niet (meer) welke jouw weg is. Je bent letterlijk te veel in je hoofd bezig, en dat geeft die duizeligheid.

Duizeligheid en moe zijn maar wat nu dan?……………

Doordat je duizelig bent, voel je totaal geen zekerheid meer in jezelf. Vaak luister je naar iedereen behalve naar diegene waar je naar zou moeten luisteren. Naar jezelf. Je vult je waarschijnlijk met adviezen en tips van anderen (die het overigens heel goed bedoelen allemaal) of je haalt informatie uit boeken, van internet, of waar dan ook allemaal, je raakt eigenlijk steeds verder in de knoop. Kies een richting waar jij voelt dat het goed aanvoelt voor jou.

Duizeligheid en moe zijn, zijn signalen van jouw lichaam die jou iets willen vertellen. Loop er niet voor weg. Loop niet weg van jezelf. Jij bent het voor 100% waard om naar gekeken te worden. Jij bent het voor 100% waard om serieus en goed met jezelf om te gaan.

Deze stress symptomen, want dat zijn het, vragen je om nu eens naar de kern te gaan, gewoon hier op aarde, en niet ergens in de lucht met je vele denken.

Duizeligheid en moe worden vraagt om een radicale verandering.

Stop met vluchten, wazig denken en zet je voeten neer. De 3 belangrijkste handvaten voor snel herstel:

1         kom met beide voeten op de grond

2         houd op met vechten tegen jezelf, en tracht “klaar” te zien

3         stel je eigen “waarden” voorop, en luister na een bewuste keuze van jezelf, pas naar anderen.

Je eigen innerlijke wijsheid weet welke richting jij moet volgen en bij wie jij je goed voelt, en die ook jouw waarheid “verkondigt”. Eentje waar jij je begrepen bij voelt. Je duizeligheid en moe zijn vragen je om een radicale verandering, wil je er niet een chronische of ernstige kwaal aan overhouden.

Je lichaam staat nu constant onder “hoogspanning” als je op de oude manier doorgaat. Eigenlijk heeft je lichaam al het nodige geleden, gezien je klachten van duizeligheid en moe zijn.

Belangrijke nieuwe keuzes maken om jouw herstel te bevorderen, en het waardevolle gevoel echt gaan beseffen van je lekker in je vel voelen, dat ook vast kunnen houden, is een absoluut excellent gevoel waar je nooit meer vanaf wil.

Als jij serieus het gevoel hebt nieuwe keuzes te willen maken voor jouw herstel van je duizelig en moe zijn, dan kun je nu hier GRATIS informatie aanvragen, deze informatie heeft al vele levens veranderd, het jouwe kan het volgende zijn.

Op jouw gezondheid!

PS. Meer lezen kan op de FB-pagina of op het Forum. Delen van dit bericht kan door hieronder op de deelknopjes te drukken.

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *