Duizelig moe en licht in het hoofd betekent nu tijd voor jezelf nemen.

duizelig moe en licht in het hoofd

 

 

 

Veel transpireren, duizelig en moe zijn, een licht hoofd gevoel hebben, samengevat; hyperventilatie symptomen, waar je echt enorme last van kan hebben. Het beheerst je leven compleet en je kan er soms stapelgek van worden. Je snapt er gewoonweg niets van en je bent vaak ook erg angstig nog.

 

Duizeligheid oorzaken zijn meestal terug te voeren naar een foute ademhaling. Als je om wat voor reden dan ook symptomen stress hebt of al een beetje angst, dan ga je al sneller ademen. Je wilt instinctief voor de situatie vluchten. Vechten en/of vluchten vraagt energie en je gaat automatisch sneller ademen. Je bloed krijgt teveel zuurstof binnen en daar krijg je dat licht hoofd van en je wordt……duizelig en moe naderhand.

 

Duizelig moe en licht in het hoofd? Sta stil, nu!

 

Veel mensen met klachten als juist duizelig moe en licht in het hoofd mankeren juist meestal lichamelijk niets. Maar………..zij vertonen wel alle symptomen die zich maar kunnen openbaren. Vele klachten worden daarom “psychisch “ genoemd en worden behandeld met pillen of eindeloze therapieën. Het aanleren van een goede en juiste ademhaling is belangrijk en inderdaad, soms is een combinatie van goed ademen met de juiste educatie en informatie over hoe lekker in je vel te zitten, de meest ideale oplossing.

 

Duizelig moe en licht in het  hoofd, en alle andere symptomen van stress hebben te maken met het denken, en vooral het niet goed weten wie jij zelf bent. Met een vertrouwd iemand over jouw moeilijkheden mogen praten, ventileren, is een van de beste middelen om je zorgen te verlichten. Je echt gezien, gehoord en begrepen voelen dat is vaak waar het om draait bij dit soort klachten.

 

Duizelig moe en licht in het hoofd zijn, betekent goed nu voor jezelf zijn, jij bent het waard!

 

Als je ECHT hebt kunnen “sparren”, je zorgen hebt kunnen delen, jij ook het gevoel hebt dat je ECHT hebt kunnen delen, dan is het belangrijk om ook je lichaam nog extra aandacht te gaan geven.

 

Duizelig moe en licht in het hoofd zijn, zijn tekenen dat er een tekort is aan menselijk medegevoel. Vooral voor jezelf. Heb jij genoeg aandacht voor jouw echte, ware zelf?

 

Deze ontzagwekkende genezende waarde is veel te weinig in beeld tegenwoordig.

 

Gewoon even praten, zonder de technieken van een therapie, in combinatie met een goede gezonde levenswijze is het concept , voldoende eigenwaarde voelen, waar velen mee gebaat zijn.

 

5 Suggesties voor de meeste profijt:

1         verzamel inspirerende lectuur

2         sta niet te lang stil bij tekortkomingen van jezelf en/of andere mensen

3         stel juist belang in jezelf en anderen

4         voor je naar bed gaat, weet wat jouw plannen zijn

5         vermijd spanning en uitputting.

 

Als jij het gevoel hebt ECHT iets te willen doen aan jouw duizelig moe en licht in het hoofd zijn, en jij wilt weten hoe ECHT van jouw klachten af te komen dan kun je nu hier GRATIS rapporten aanvragen die vol staan met de juiste informatie voor jou.

Van binnenuit genezen werkt ECHT het beste!

Op jouw gezondheid!

PS. Meer inspiratie opdoen kan op de FB-pagina, vergeet niet te liken hè, of op het Forum. Delen van dit bericht kan door hieronder op de deelknopjes te drukken.

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *