Voel u vrij dit drukke leefstijl artikel op Facebook te delen of weg te Tweeten……..

Drukke Leefstijl Is Een Ideale Voedingsbodem Voor Verschijnselen Burnout.

drukke leefstijl

drukke leefstijl

Net als de juffrouw op school die je vroeger  de  stof aanbood, kun je vandaag de dag via allerlei methoden jezelf iets nieuws aanleren. Het huiswerk moet je nog steeds zelf maken.

Je eigen leefstijl, dus ook je drukke leefstijl, kan vragen om grote problemen op langere termijn……… Meestal zijn we zelf niet meer bewust van het feit dat onze drukke leefstijl een ideale voedingsbodem is voor verschijnselen burnout en allerlei andere welvaartsziekten. Als het zo doorgaat zal de gezondheidszorg onbetaalbaar worden.

De Wereld Gezondheids Organisaties zijn constant bezig met promoten gezondheid en dan vooral gericht op mensen met een drukke leefstijl.

Voor elke levensdag geldt: wat doe ik ermee?

Drukke leefstijl – ook hiervoor zijn mogelijkheden.

Je weet dat er, om in leven te blijven, op een gezonde manier voor je lichaam en geest een aantal leefregels zijn. Je weet dat je door gebrek aan vitaminen, die je nooit ziet overigens, erg ziek kunt worden. En ziek worden wil je niet. Verschijnselen burnout is nog een vrij lichte vorm van ziek zijn, maar weet dat je drukke leefstijl inmiddels dan wel even iets anders van je vraagt dan snel een snack of vlugge hap.

Je zou de basisregels voor een goede gezondheid nog eens na kunnen lezen.

Drukke leefstijl en regels die gelden.

Voor alle regels geldt, dat ze op een bepaald moment  voor jou ineens niet meer kunnen gelden. Herken je dat?

De reden dat gezondheid promoten zo belangrijk is dat drukke leefstijl een soort sluipmoordenaar is.

Natuurlijk heb je de ruimte om vrij te handelen en gezondheid promoten als een overbodige luxe te zien.

Wacht maar tot je verschijnselen burnout een chronisch karakter hebben gekregen of erger nog, dat je een echte kwaal hebt gekregen. Het kan namelijk echt niet goed blijven gaan met een te drukke leefstijl.

Maak je inventaris van je innerlijk huis eens op, doe eens concreet aan herinrichting als het gaat om je eigen gezondheid.

Dat de gezondheidszorg onbetaalbaar gaat worden weten we al maar dat u zelf geen verantwoording wil nemen voor uw eigen welbevinden is soms onbegrijpelijk.

Als u het gevoel hebt dat uw drukke leefstijl, met uw verschijnselen burnout of stress klachten als gevolg, u wel eens op kan gaan breken, NU HIER UW GRATIS RAPPORT aanvragen wat bijzondere zaken zal onthullen.

Dit GRATIS RAPPORT staat boordevol tips om meteen te starten met gezond en fit zijn. Het heeft al honderden levens veranderd, het uwe kan het volgende zijn.

Tenzij u uw leven korter wilt maken omdat het niet bevalt. Op uw gezondheid!
 

 

 

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *