Last hebben van alle regels en wetten die er maar bestaan en het gevoel hebben dat je daar alleen mee zit. Jouw lichaam slaat elke keer “op tilt” omdat je voelt en weet dat veel dingen gewoonweg niet meer kloppen met jouw hart-gevoel. Jij bent diepzinnig en hooggevoelig en je vraagt je regelmatig af:

ALS IK GEK BEN WAT ZIJN ALLE ANDEREN DAN?

Diepzinnig en hooggevoelig zijn vraagt meer van jou dan stil in een hoekje alleen te blijven met jouw gedachten, stress en pijn.

diepzinnig en hooggevoelig

Diepzinnig en hooggevoelig zijn vraagt van je om nu ECHT naar je eigen binnenste te gaan en te voelen waar jouw talenten en gaven zitten om die eindelijk eens in gaan te zetten voor de wereld!

Jij mag nu jezelf beter gaan leren kennen, ook jij hebt bijzondere talenten om er iets concreets mee te doen. Ieder mens is een uniek gegeven en moet gewoon doen waar hij of zij voor bestemd is. Jij hoeft jouw weg als het ware maar te gaan en dan is het goed.

We hoeven niet allemaal “op een podium” te staan, we kunnen toch gewoon ons eigen “werk” doen.

Diepzinnig en hooggevoelig zijn is een gave, die jij zelf dient uit te werken.

Eerst jezelf goed leren kennen en weten wie JIJ bent. Eigenwaarde en zelfvertrouwen ook voelen want dan pas kun je het uitstralen.

Een diepzinnig en hooggevoelig mens leeft vanuit kernwaarden en daar heeft de hedendaagse maatschappij juist enorme behoefte aan. De wereld en de hele economie is werkelijk aan het veranderen.

ER ZAL STEEDS MEER GEWERKT MOETEN WORDEN VANUIT HET HART! OP ALLE NIVEAUS.

En de mens die diepzinnig en hooggevoelig is weet dat.

Maar………als jij niet eerst goed wie jij zelf bent, weet waar jij voor staat, je eigen “kanaal” niet hebt  gevonden, blijf je in je hoofd zitten en klachten houden.

Diepzinnig en hooggevoelig zijn vraagt nu om jouw fundament ECHT te voelen en van daaruit verder te bouwen.

Jij bent het meer dan waard om gewoon jezelf te zijn met al je prachtige eigenschappen. Leer jezelf te laten zien zoals jij ECHT bent, en leef jouw leven!

Je zult het weer voelen stromen en je krijgt dan een hoop extra energie die ook nog blijft. Ontdek zelf de wereld van jouw persoonlijke ontwikkeling en ga genieten van diepzinnig en hooggevoelig zijn.

 

Vraag direct GRATIS unieke informatie hierover aan en start er gewoon meteen mee. Deel dit bericht op Facebook, linkedin en Tweet het weg of schrijf HIER jouw persoonlijke gedachten hierover neer.

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *