Depri Wat Nu

Depri wat nu?

Ik geloof dat de enorme toename van depressiviteit, je ongelukkig voelen, zenuwinstortingen, de vele stress- en burnoutklachten, en alle aanverwante problemen, klachten en kwalen te wijten zijn aan het niet (meer) zelf kunnen of willen denken.

Je kunt de schuld van alles blijven geven aan alle anderen om je heen maar jij bent zelf de enige persoon die een oplossing voor alles kan bewerkstelligen.

Depri wat nu te doen dan?

Het allereerste wat je kan doen is te beginnen met kijken naar jezelf. Hoe je zelf in het leven staat. Zie jij het leven van jezelf als een opeenstapeling van allerlei mooie en minder mooie ervaringen? Of als continu voorgeprogrammeerde opdrachten die jij moet vervullen?

Hoe jij denkt en doet……..daar staat alles mee!

Depri wat nu dan betekent dan ook niets anders dan nu stil te staan bij je eigen gevoelens. Hoe voelt het leven wat je nu leeft voor jou zelf. Ga op zelfonderzoek!

Ontdek, ervaar en leer hoe jij de baas kunt zijn over jouw gevoelens. Leer dat jouw depressieve gevoelens niet langer de overhand hoeven te hebben maar dat jij een gevoel van ‘de baas erover zijn’ ervaart.

Een andere kijk op je eigen leven krijgen.

Depri wat nu is eigenlijk een geheel andere kijk op je leven gaan (leren) krijgen. Jezelf (gaan) zien als een mengeling van soms zwak zijn en soms sterk en krachtig. Soms is er gewoon verdriet, angst en boosheid en soms zijn er perioden van een onmachtig gevoel. Maar……hoe ga je daar mee om. Trekt het gevoel je verder de diepte in of zit er een lesje in verpakt.

Je eigen lot bepalen door anders te (leren) denken en doen.

Het proces aangaan van anders leren denken en doen is niet altijd gemakkelijk maar zeker de moeite waard. En een ding is zeker; HET GAAT GEMAKKELIJKER VOOR JE WORDEN!

Je neemt als het ware continu de verantwoordelijkheid voor je eigen welbevinden. Dan ga je ontdekken dat je gewoon elke dag overal ‘spelend’ kunt leren van alles en iedereen. Depri wat nu is leren je eigen leraar te worden.

Mijn werk is mijn spel geworden.

Ook ik heb periodes van ‘depri wat nu’ meegemaakt. Ook ik zocht en ploeterde door. Het was voor mij ook zeker niet altijd gemakkelijk. Wat ik deed om me beter te voelen was elke keer een andere, voor mij nieuwe, stap. Daardoor leerde ik veel over mezelf. Wie ik was in zijn geheel.

Ik leerde mijn talenten en vaardigheden steeds beter kennen en zien. Ik ontmoette elke keer die mensen die mij verder brachten omdat ik zocht….en vond……en weer zocht…..en vond.

Ook jij bent op zoek, omdat jij dit nu zit te lezen.

Ieder mens heeft zo zijn/haar eigen mooie talenten en vaardigheden om te ontdekken, en…… om verder te ontwikkelen.

Ik zie alle mensen als ‘ontdekkingsreizigers’. Ook jou. Depri wat nu hoeft niet langer meer een rem te zijn. De volgende stap gewoon doen ligt bij jou.

Kijk eens naar de dieren.

Ik heb nog nooit een hond gezien die er moeite mee had zichzelf als hond te accepteren. Mensen maken het zichzelf vaak moeilijk, onmogelijk en worden er neurotisch van!

Dieren weten veel beter hoe je moet genieten dan de mens. Als jij leert hoe je het beste voor je lichaam kunt zorgen, hoe je al je enorme kwaliteiten het beste kunt gebruiken, zul je gewoon een gelukkiger mens zijn, je hele leven lang.

Ik heb dat zelf ervaren en ervaar dat dagelijks. Dit omdat ik er bewust van ben geworden. Ik heb er naar gezocht, heb het gevonden en wil dat heel graag doorleren aan diegenen die er open voor staan.

Leren om weer bewust in contact te komen met jezelf.

Vertrouwen hebben in jezelf, eigenwaarde voelen. Depri wat nu is jezelf afvragen; ben ik mezelf of speel ik weer een rol. (Soms mag je best een rol spelen hoor als je er maar bewust van bent)

Ook jouw innerlijke biologie zal jou veilig en gezond door werkelijk alle situaties leiden, als jij maar toestaat te mogen functioneren zoals bedoelt.

Als jij meer wil weten over het HOE EN WAAROM en vooral HOE van jouw klachten af te komen,

KLIK HIER voor alvast wat tips van de FB-pagina of VRAAG HIER DIRECT DE GRATIS rapporten aan.

Op jouw welbevinden!

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *