Is het wel belangrijk om depressies te voorkomen? Ik denk dat een depressie juist een signaal van NU is en dat je daar Nu eens naar moet gaan kijken. Je hebt namelijk niet voor niets NU een depressie.

 

Bij depressies een depressietest doen?

depressies

depressies

Dat is mogelijk. Ik noem het “kennis opdoen op een klein terrein”. Vaak blijkt dat de eigentijdse medische wetenschap niet met “al zijn kennis”, in de diepte mensen zover kan “genezen”,  dat zij zelf uit de weg kunnen met hun depressies.

 

Uit een depressietest kunnen wel interessante gegevens komen waar men naar kan kijken natuurlijk……………..

 

M.i. heeft het huidige medische model te weinig “breedtewerking”.  Een mens is meer dan kwalen en stresssymptomen.

 

Ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik ook regelmatig leed onder depressies. Ik wist alleen deze naam niet, ik voelde mij regelmatig

–      down

–      depressief

–      neerslachtig

–      moe en

–      onbegrepen.

 

Op een zeker moment kreeg ik contact met een persoon die me uitlegde wat depressies waren. Dat het ging om steeds terugkerende negatieve gevoelens waar de naam depressies voor staat.

 

Ik heb nooit een depressietest gedaan. Ik voelde wel dat er met mij “iets aan de hand” was. Daar hoefde ik niet een test voor te doen. Wat ik leerde was dat ik zelf verantwoording moest nemen voor mijn eigen gevoelens, voor mijn eigen depressies.

 

Wat kon ik zelf doen, om juist deze nare gevoelens onder controle te krijgen. Er zijn ontstellend veel verbeteringen in de medische wetenschap gekomen, maar er staan minstens nog zoveel treurige verschijnselen tegenover.

 

Hoeveel mensen lijden, en zijn ongelukkig zonder dat ze zich ECHT kunnen of mogen uiten?

 

Waarom dat “gewoon” verder moeten leven? Omdat men tranquillizers heeft ontwikkeld.

 

Ik denk dat we “ongewoon” onze depressies, onze gevoelens, eruit moeten gooien en geen gevangene van onszelf moeten zijn.

 

Mijn depressies leerden mij een hoop.

 

Ik ben zelfs erg dankbaar dat ik depressies kreeg. Dat klinkt raar maar het is voor mij de enige aanleiding geweest om onder ogen te zien, dat ik daar zelf ECHT iets aan moest veranderen. En dat heb ik gedaan.

 

Er zijn veel mogelijkheden vanuit de natuurlijke gezondheidszorg.

 

Om je eigen depressies aan te pakken zijn een aantal zaken erg belangrijk.

 

Op tijd je rust nemen, inzicht in je eigen ik krijgen, goede voeding tot je nemen, aanvullende supplementatie gebruiken ( in tijden van stress klachten heeft een lichaam het zwaar te verduren, piekeren kost enorme kruim), aan extra lichaamsbeweging doen en superbelangrijk, het ventileren van je gevoelens.

 

 

 

Als u het gevoel hebt: ik wil meer weten over Hoe depressies te voorkomen of te verhelpen zijn, dan kunt u hier GRATIS RAPPORTEN aanvragen die vol staan met informatie daarover. Vele honderden levens zijn hierdoor al veranderd, het uwe kan het volgende zijn.

Op uw vitaliteit en gezondheid!

Ps. Meer lezen op Facebook-, waar je ook kunt reageren of vragen stellen.

HIER AANVRAGEN

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *