Stress, burnout, depressief, overspannen, extreem gevoelig……allemaal klachten van mensen, die hand over hand steeds meer toenemen. De spreekkamers zitten vol…..mensen weten niet goed meer wie zij zelf zijn in de drukke wereld van vandaag.

Cursus zelfontwikkeling-persoonlijk groeien is op weg gaan naar jouw eigen ik.

cursus zelfontwikkeling-persoonlijk groeien

 

 

 

Oud zeer’ ontstond als bepaalde kinderlijke behoeften niet bevredigd werden en/of wanneer we onze eigen gevoelens niet tot uitdrukking mochten brengen.

De hoeveelheid ‘zielepijn’ die we ‘op hebben gedaan’ zorgde ervoor dat we de pijn toen niet echt bewust waren. Deze ‘pijn’ heeft zich als het ware ‘opgeslagen’ om er nu uit te komen in de vormen van angsten, spanningen, stress en noem het allemaal maar op.

Je hebt als het ware jezelf een bepaald gedrag aangeleerd om die oude pijnen niet te voelen.

Een cursus zelfontwikkeling-persoonlijk groeien geeft jou stap voor stap die informatie waar jij nu wat aan hebt. Je leert namelijk jezelf weer kennen en dat voelt weer als ‘thuiskomen’.

Natuurlijk, het kan eventjes weer emoties en gevoelens bij je oproepen, van die oude pijn, of van je verdriet en boosheid maar……………….je gaat ze begrijpen……………je gaat ze dan echt zien en ervaren en het belangrijkste; je gaat zien wie jij bent naast alle anderen.

Je gaat jezelf herkennen en erkennen, dat jij mag zijn zoals jij bent, dat voelt pas goed.

Ieder mens is uniek in deze wereld en is een ‘talentvolle medewerker’.

Ook jij hebt wat te doen hier. De cursus zelfontwikkeling-persoonlijk groeien, digitaal of life, wat jij verkiest, biedt jou opties, kansen, inzichten en heel veel educatie en informatie over; hoe jij je goed kan voelen en hoe jij jouw leven bruisender kan maken.

Ook jij bent gegarandeerd een ‘talentvolle medewerker’ om van het leven, van jouw leven, een waardig leven te maken. Ongeacht leeftijd, geslacht, scholing, opleiding of wat dan ook.

Het hoeft niet allemaal ‘groot’ te zijn, soms kan het zelfs heel ‘klein’ zijn, maar is daarom niet minder ‘groot’.

Jouw aandeel, door de cursus zelfontwikkeling-persoonlijk groeien, kan elke dag groter worden, en dat voel jij.

Jouw energie gaat weer stromen, je voelt het letterlijk omhoog komen borrelen. Je voelt het bruisen en je straalt het uit. Mensen gaat het aan je ‘zien’, zij pikken het op, zij gaan vragen wat jij toch gedaan hebt want je ‘ziet er zo goed uit en je straalt zo’.

Dit gevoel komt dan van binnen uit.

Jij hebt meer eigenwaarde en zelfvertrouwen gekregen, daar gaat het om. Vanuit die persoonlijke gevoelens kan jij doen waarvoor jij ‘hier’ bent.

Jij bent zelfverzekerder geworden dan ooit tevoren!

De cursus zelfontwikkeling- persoonlijk groeien geeft jou direct deze mooie mogelijkheden. Ontdek eerst jezelf ECHT en ga van daar uit weer verder.

De eerste en beste ‘overwinning’ is de verovering van het zelf, van jouw zelf.

Het zal ook voor jou een grote verrassing zijn om te ontdekken dat het grootste deel van ‘lelijkheid’ die je in de wereld ziet, slechts een weerspiegeling is van jouw ‘eigen opgelegde natuur’.

Als jij de sleutel wilt vinden moet je zelf actief zoeken. Als jij serieus interesse hebt om jezelf ECHT te leren kennen en je wilt van de cursus zelfontwikkeling-persoonlijk groeien meer weten, vraag HIER GRATIS RAPPORTEN aan, veel tips en tools worden je dan GRATIS toegezonden.

Wil jij snelle resultaten en meteen het maximale er uit halen ga dan HIER rechtstreeks naar het digitale start programma.

Meer lezen kan op de FB-pagina of op het Forum.

P.S. Delen van dit bericht, druk hieronder op de deelknopjes, jij geeft anderen hiermee ook deze mooie kans!

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *