Burnout symptomen weg, ga nu jezelf ECHT zien, jij bent het waard.

burnout symptomen weg

Je hebt allerlei klachten, vermoeidheid symptomen, je voelt je leeg, het wil maar niet over gaan, het duurt je allemaal veel te lang. Op de een of andere manier wil je lijf niet meer. Je bent op.

Je symptomen burnout beletten je echt te leven zoals je eigenlijk wil. Je zit nu gewoon vast. Door jezelf (even) over te geven aan het feit dat je lichaam het opgeeft komt er een natuurlijke heroriëntatie op gang. Deze heroriëntatie is nodig omdat je schijnbaar, op een voor jou niet goede manier, aan het leven was.

Anders had je tenslotte die symptomen burnout niet. Om je eigen proces, als je dat tenminste wil, sneller te laten verlopen, is er maar een manier om dat te doen: jezelf aanpakken en eindelijk jezelf serieus nemen, als jij jouw burnout symptomen weg wilt hebben tenminste, en voorgoed.

Denken is niet goed of slecht, fout of niet fout. Gedachten kunnen wel een behoorlijk impact hebben op jouw gezondheid, hoe vitaal, hoe gezond jij je voelt. Hoe denk jij over jezelf?

Burnout symptomen weg door (meer) eigenwaarde te (gaan) voelen.

Leren bewust te worden van hoe je over jezelf denkt. Hoe je jezelf ziet in relatie met anderen. Om vervolgens nieuwe gezondheid bevorderende gedachten bewust te plaatsen. Dat is het geheim om jouw burnout symptomen weg te krijgen. Het is echt veel simpeler dan men denkt.

Hoe meer je je richt op jezelf serieus nemen, hoe sneller het “genezingsproces” voor jou ook zal gaan werken. Ik zou niet zo prat gaan op zelfredzaamheidprogramma’s als ik niet telkens weer de fenomenale resultaten zie in de levens van mensen.

Alle eindeloze therapieën gericht op burnout symptomen weg gaan, ook stress klachten, overspannen symptomen, depressies en hooggevoeligheid klachten zijn gericht op anders (leren) denken over jezelf. Daar begint het gewoon. Jij bent veel meer waard dan je (tijdelijke) probleem. Je hebt deze klachten nu niet voor niets!

Burnout symptomen weg door ECHT vertrouwen te krijgen in  jezelf.

Vertrouwen is het sleutelwoord. Van alle eigenschappen die nodig zijn om te herstellen van burnout is vertrouwen in jezelf krijgen de allerbelangrijkste. Denk hier eens over:

–          als jij jezelf al niet vertrouwd dat het je lukt, op een eenvoudige en snelle manier

–          als jij een ander al niet vertrouwd die jou wel oprecht wil helpen

–          als jij zelf niet helemaal betrouwbaar bent, omdat je afspraken niet nakomt?

Zeg nu zelf, over welke eigenschappen moet een persoon dan wel beschikken?

 

Als jij serieus jouw burnout symptomen weg wil hebben, kun je GRATIS rapporten aanvragen die vol staan met informatie om jouw eigenwaarde en zelfvertrouwen gevoel enorm te vergroten. Vele honderden levens zijn hierdoor al veranderd in een energiek leven. Het jouwe kan het volgende zijn.

PS. Meer lezen kan HIER, en delen van dit bericht kan door simpel hieronder op de deelknopjes te drukken.

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *