Burnout Symptomen Wat is de bedoeling hiervan?

Burnout Symptomen Wat is de bedoeling hiervan?

Het hebben van burnout klachten is een feit. Wat nu?

Als je “geconfronteerd” wordt met jezelf door het krijgen van burnout klachten, en je weet helemaal niet waarom, hoe en wat, dan is dat een enorm probleem. Heel veel mensen ervaren dat ook precies zo.

Allerlei uiterlijke, maar zeker ook innerlijke processen, zijn aan het gebeuren dan en er is een gevoel van “ ik weet het niet meer”. Je voelt je “alleen staan”. Je hebt het gevoel dat niemand je begrijpt, je wordt er vooral van binnen dan ook vaak verdrietig van…..

Burnout symptomen en je “uitgesloofd” hebben.

Burnout symptomen wat is de bedoeling hiervan, schrijf ik niet voor niets.

Meestal als je burnout symptomen hebt is er een periode aan vooraf gegaan van ‘uitsloven’. Hiermee hoeft dat niet altijd perse lichamelijke arbeid te zijn geweest. Ook geestelijk heb je enorm veel werk verzet.

Het gevoel van “opgebrand”  zijn kan ook komen van het feit dat je ergens  geen “werk” meer in kan of wil steken, omdat je geen rendement meer voelt. Als maar doen, doen, doen, doorgaan en dan opbranden.

Burnout symptomen hebben dienen ergens toe, burnout symptomen wat is de bedoeling hiervan?

Het hebben van burnout dient ergens toe. Hiermee wordt er voor jou een eigen persoonlijke groei mogelijk gemaakt, weet je dat? Je moet wel, er zit niets anders op. Je bent nu gedwongen om rust te nemen, of in ieder geval pas op de plaats te maken. Er komt een soort van heroriëntatie op gang op jouw leven. Zo mag je dat zien. Je lichaam is hiermee zelfs je grootste vriend…..je lichaam zegt als het ware…ho stop…..nu is het genoeg! Ga eens kijken wat er eigenlijk nu gaande is;

–          Hoe voel ik mij in deze huidige situatie?

–          Wat ben ik aan het doen allemaal waar ik diep van binnen een onbevredigend gevoel over heb?

–          Waarom overkomt mij dit nu?

–          Wat moet ik nu doen om mij “beter” te kunnen voelen?

 

Allemaal innerlijke vragen die min of meer procesmatig op je af komen. De bedoeling is dan ook voor ieder mens anders. De grootste kunst als je burnout symptomen hebt is om ze er te mogen laten zijn…….je als het ware er eventjes bij neer te leggen en van daar uit weer verder te kijken/gaan.

Wat ik met mijn berichten hoop te bereiken is; dat mensen het gevoel mogen krijgen dat ze o zo kostbaar/waardevol  zijn, en dat zij, elk van ons op eigen niveau, een waarde hebben.

Ook jouw waarde is van belang op deze wereld. Ook jij hebt “iets te doen” hier. Je burnout symptomen willen je laten groeien in hetgeen jij te doen hebt, voor jezelf. Burnout symptomen wat is de bedoeling hiervan betekent; dat jij jezelf nu serieus gaat nemen in wie jij bent en wat jij mag doen.

Wat wil jij? Waar krijg jij energie van? Waar leef jij voor? Je zou eens even bij jezelf stil kunnen staan om hier een helder antwoord op te krijgen. Wat heb jij te bieden en wat heb jij daarvoor nodig?

Als jij het gevoel hebt dat jouw burnout symptomen jou in de greep hebben, je wilt inzichten verkrijgen om er sneller doorheen te gaan, kun je hier GRATIS RAPPORTEN aanvragen die vol staan met informatie. Deze informatie heeft al honderden levens verder gebracht, het jouwe kan het volgende zijn.

Op jouw gezondheid!

PS. Alvast wat tips halen…….dat kan in deze FB-groep 

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *