Als je vermoeid bent, je loopt met je ziel onder de arm, je weet het niet meer, wil je eigenlijk maar een ding; je gezondheid, je vitaliteit, terughebben. Je burnout onder controle krijgen. Je wilt de greep terug, de grip op jezelf, in je leven en in situaties.

Je burnout onder controle krijgen is meer dan luisteren en doen wat anderen je zeggen.

burnout onder controle krijgen

Het is nu de hoogste tijd geworden dat je naar je eigen diepste binnenste gaat om te voelen en te ervaren wat jij werkelijk bent en hoe jij het wil hebben.

Jij mag nu leren dat jouw lichaam je grootste vriend eigenlijk is. Die tegen jou zegt dat het zo niet langer door kan gaan. Je burnout onder controle krijgen kan alleen als jij je klachten en kwaaltjes nu wil zien als signalen aan jou, die jou werkelijk iets te vertellen hebben.

Bewustwording is het pad gaan van inzicht.

Je burnout onder controle krijgen betekent het aangaan van het proces van bewustworden. Zelf gaan zien, voelen, ervaren, horen, proeven, kortom jouw persoonlijke emoties en gevoelens, jouw eigen ‘tekenen’ herkennen en vooral gaan erkennen.

Het is er nu, en het mag er zijn nu. Wat zie ik, wat hoor ik, wat voel ik, in plaats van wat je MOET zien, MOET horen, MOET voelen omdat anderen dat aan je zeggen.

Nee, niet langer lijden, maar bewust zelf leiden. Je burnout onder controle krijgen wil zeggen dat jij bewust aan het hoofd mag (leren) staan van jouw leven. De tijd is voorbij dat je geleefd wordt.

Jij mag nu leren bewust eigen keuzes te maken. Het pad van ‘bewuster in het leven staan’ is je vrijer en ontspannener te gaan voelen. Burnout onder controle krijgen heeft alles te maken met het feit ‘hoe je deed’ en ‘hoe je het gaat doen en aanpakken’. Hoe je leven eruit zag en klachten kreeg, hoe je nu stap voor stap zelf een nieuwe richting gaat bepalen.

Ga op ontdekkingstocht en ontmoet nieuwe medereizigers.

Er zijn altijd mensen die bepaalde stappen hebben gedaan en fijne medereizigers kunnen zijn voor iemand. Waarom? Omdat zij jou verhalen kunnen vertellen, educatie kunnen geven, die voor een groot deel ook wel in jouw leven van toepassing zou kunnen zijn.

Waarvan jij kunt leren hoe bepaalde dingen toe te passen zijn, zodat jij zelf kunt ervaren, zonder een gevoel te hebben van dwang of omdat het zo moet allemaal.

Burnout onder controle krijgen betekent zoveel mogelijk zelf ontdekken en informatie halen daar waar ‘levenswijsheid’ zit. Niemand kent DE WAARHEID voor anderen, hooguit een beetje voor zichzelf. Wel is het zo dat goede tips en tools aangereikt kunnen worden in een vrijblijvende en ontspannen sfeer. Dat proces heet groeien, ontwikkelen, en is een gezond proces……..maar…….alleen als jij het wil.

Zelfredzaamheid, zelfzorg, een must in deze tijd.

Burnout onder controle krijgen heeft alles te maken met jezelf kunnen redden. Ook jij hebt veel meer in huis dan wat je zelf vaak denkt. Zelfbewustzijn is de sleutel tot echte genezing.

Bewuster worden van jezelf, van wie jij zelf bent in deze wereld naast anderen. Jouw eigenwaarde zien en voelen, daar gaat het om. Je eigen pad volgen, jouw kwaliteiten zien en benutten, het nodige zelfrespect dan ook werkelijk voelen.

Ontdek de wereld van de persoonlijke ontwikkeling, vraag hier GRATIS RAPPORTEN aan en begin er mee. Jij maakt zelf de keuze om je goed gaan te voelen.

Deel dit bericht, door hieronder op de deelknopjes te drukken, als jij denkt anderen hiermee te helpen.

In deze FB-groep kan je vast kennismaken, hier ga je direct al naar de ontmoetingsplek voor persoonlijke ontwikkeling.

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *