Burnout klachten heb je niet voor niets. Het zijn signalen uit je diepste zelf die jou iets willen mededelen. Je overgeven, je eigen weerstand opgeven en jezelf toestaan te leren wat je nu in deze fase te leren hebt zal jouw groeiproces vergemakkelijken. Burnout klachten verdwijnen door ECHTE zelfzorg toe te passen.

Burnout klachten verdwijnen, een erg lastige kwaal die nu iets van jou vraagt.

Observeer jezelf en kijk en voel waar jij niet verder wil of kan in je leven.

–          Wil jij wel verder, op deze manier?

–          Denk jij misschien dat er niets aan de situatie kan veranderen?

–          Denk jij misschien dat het moeilijk is, of dat jij het niet kan?

–          “Mag” je misschien niet? En van wie dan niet?

–          Of is het te ver weg, te duur, of geloof je niet in “groeien”, veranderen naar een volgend level?

–          Of moeten misschien eerst anderen maar veranderen?

–          Of ben je te oud, te dik of te dun, te dom of is het gewoon allemaal teveel voor je?

–          Of stel je het gewoon steeds voor je uit?

–          Of is het al te laat denk je?

–          Of ben je bang dat jij niet goed genoeg bent?

–          Of denk dat er aan jou niets mankeert?

–          Of ben je er (nog) niet aan toe? Waar zit jouw weerstand? Als het om jouw burnout klachten verdwijnen gaat, wie moet daar iets mee doen als het om jouw gezondheid en welbevinden gaat?

Burnout klachten verdwijnen door zelf aanpakken, dat kan op elk tijdstip.

Dit heeft niets te maken met wilskracht of discipline. Het gaat voornamelijk om het willen. Als jij beslist dat je iets wil doen maakt het nog eens niet uit waar je begint. Het moet echt uit jouw diepste zelf komen dat je gezond en fit wilt zijn. Dat jij je goed wilt voelen!

Zelfzorg en zelfredzaamheid programma’s zijn geschreven en bedoeld voor die mensen die ook echt willen. Zij kunnen dat eruit halen wat voor hen werkt. Er wordt “stof” aangeboden waaruit zijzelf kunnen kiezen wat hen aanspreekt. Dat is voor ieder mens anders. Waar de een baat heeft bij gezonde voeding en bewegen, heeft de ander het eerst resultaat bij inzichten krijgen in hoe emoties werken. Het weten geeft geen verandering maar wel het weten hoe toe te passen in eigen leven en het toepassen ervan.   Iedereen heeft eigen vermogen om iets prachtigs van het leven te maken.

Preventie en zelfzorg, om burnout klachten verdwijnen ook mogelijk te kunnen maken,is essentieel.

De tijd is voorbij dat men naar anderen opkijkt. Dat iemand anders jouw leven moet leiden. Macht en machteloosheid zitten dicht bij elkaar, maar is absoluut niet naar het LEVEN gericht.   Preventie en zelfzorg betekent de macht over jezelf en de leiding zelf na te streven. Op een vaak subtiele en emotionele wijze houden andere “genezers” vaak mensen in hun greep.

Verlies nooit de zeggenschap over jezelf, treed in dialoog, jij bent je eigen EXPERT, je eigen “hooglereraar”,  jij hebt het vermogen in je om je leven aan te passen, en in jouw eigen tempo! Zelf burnout klachten verdwijnen bewerkstelligen.

Als u denkt en voelt meer te willen weten over HOE burnout klachten te verminderen zijn  en uiteindelijk geheel verdwijnen, dan kunt u GRATIS RAPPORTEN aanvragen die vol staan met informatie waar u direct zelf al veel mee kunt beginnen. Op uw vitaliteit en gezondheid!


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *