Burnout focus op nieuwe mogelijkheden, Ben Je Er Klaar Voor Om Het Grote Geheim Te Horen?

burnout focus op nieuwe mogelijkheden

Je hoeft mij niet te geloven maar er is niet iets als een gezond slachtoffer. Het echte principe van het hebben van symptomen burnout is dat het (tijdelijk) zelfs voordelen heeft om  klachten als verschijnselen burnout te hebben. Hoe dan, zul je zeggen? Nou, je hebt of te hard en teveel gewerkt, of een te drukke leefstijl, of een niet gezonde levenswijze, of je let niet goed op je eigen innerlijke gevoelens en je handelt er ook niet naar. Je gaat aan jezelf voorbij en nu zegt je lichaam ho. Het heeft nu het grote voordeel dat je wel moet stoppen, tijdelijk dan. En het grote geheim is: wat bereik je nu met het krijgen van je symptomen burnout? Juist, ECHTE aandacht voor jezelf. Dat is het geheim, dat je ECHT aandacht moet hebben voor jezelf, voor wie en wat jij bent. Dat je dat gaat leren en zien. Burnout focus op nieuwe mogelijkheden, nu!

Burnout focus op nieuwe mogelijkheden = ECHTE aandacht geven aan jezelf, nu in dit stadium.

Is aandacht belangrijk? Jazeker. Op de een of andere manier is het dat, waar we bijna allemaal voor leven. Aandacht, liefde, warmte en genegenheid, we hebben het echt allemaal nodig. Maar……………..een grote fout is dat we aandacht verwarren met liefde. Als je aandacht wilt, dan ben je afhankelijk van anderen, je praat dan iemand naar de mond in de (stille) hoop op goedkeuring. Aj….

We doen dan stomme dingen om aandacht te krijgen, en waar zijn we zelf dan? Symptomen van burnout hebben betekent dat we ergens bezig zijn met de aandacht  richten waar we het niet (meer) moeten doen, althans niet op de manier van hoe je nu bezig bent. Emotionele problemen kunnen opgelost worden.

Burnout focus op nieuwe mogelijkheden, is zelf gaan voelen en ervaren of iets goed VOOR JOU voelt, of juist niet.

Het is tijd om zelf te gaan beslissen wat jij wil. Gezond, fit en vol van energie zijn of blijven hangen in je symptomen burnout. Je kunt slachtoffer blijven, of je kunt leven! Maar………………….het kan nu echt eventjes niet allebei tegelijk! Iedere keer, en ik bedoel ook iedere keer, als je een ander verantwoordelijk stelt voor jouw symptomen burnout veranderd er niets. Het zou fijn als ik wat vriendelijker en minder heftig kon zijn, maar helaas is het gewoon niet zo.

En…………….omdat ik geïnteresseerd ben in jou, en om jou te helpen, laat ik gewoon zien wat je jezelf eigenlijk aandoet. Het is nu tijd om weer krachtig te worden, en dat je zelf een beter, gezonder en vitaler leven creëert. Burnout focus op nieuwe mogelijkheden is ECHT gaan kijken naar jouw leven nu, wat gaat er goed en wat wil jij niet langer zo.

Gratis Rapporten kun je hier direct aanvragen, waar technieken en vaardigheden in staan beschreven om direct zelf al mee te beginnen.  Op jouw eigen vitaliteit en gezondheid! PS. Meer lezen kan HIER , delen van jouw verhaal, tips en tools van anderen halen kan op het FORUM, graag zelfs en door hieronder op de deelknopjes te drukken geef je anderen ook deze kans!


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *