Hoe heeft het toch zo ver kunnen komen met je. Ook in jouw leven hoort een eigen organisatie aanwezig te zijn. Niet wat je baas, je minnaar of je kinderen graag zouden willen zien, maar over het innerlijke plan van jou, wat is toegesneden op jouw persoonlijke behoeften en noden. Burnout bij vrouwen slaat toe als je van dit pad afgeraakt bent.

Burnout bij vrouwen betekent letterlijk dat jij nu “aan zet” bent.

burnout bij vrouwen

Het innerlijke van een vrouw is als het ware een rechtstreekse toegangspoort tot echte levenswijsheid. Vrouwen zijn veel te vaak de mond gesnoerd door het sterke mannelijke in de hedendaagse maatschappij.

Je moet sterk, slim en niet te gevoelig en te soft zijn. We zijn als het ware “gebombardeerd” tot de “verzorgster”.

Nu zijn wij aan zet.

Burnout bij vrouwen betekent dat we het inzicht wat we hebben in de principes van het bewust positie kiezen en het geven van echte zorg, weer gaan toepassen. Iedere vrouw weet diep van binnen wanneer zij moet strijden of wanneer zij moet zorgen.

Alle vrouwen bezitten dit aangeboren talent en deze uitzonderlijke vermogens, die vaak in de hedendaagse samenleving onopgemerkt blijven overigens, en zelfs door henzelf niet eens ten volle onderkent worden.

Burnout bij vrouwen betekent nu naar jouw innerlijke stem luisteren en dat doen wat die stem zegt, i.p.v. te doen wat iedereen je aanraadt te doen.

Jij bent een krachtige energiestroom als je aangesloten bent op je eigen “net”.

Het is logisch dat je niet lekker in je vel bent, uit je evenwicht en uit balans, en de vele dagelijkse veranderingen moeilijk kunt verteren. Je mist dat zelfvertrouwen,  jouw persoonlijke eigenwaarde en inzicht in situaties waarin die eigenschappen nou juist een eerste vereiste zijn.

Burnout bij vrouwen betekent die “gereedschapskist” openmaken die in jezelf zit.

Stop direct met het schikken in de passieve rol! Ga jezelf herstellen!

Ontdek de eigenwaarde van jouw persoonlijke vrouwelijke aard. Het is echt niet zo dat alleen de analytische en rationele benadering werkt, dat weet jij ook.

Ook jouw waarlijk uitzonderlijke krachten mogen nooit worden genegeerd of minachtend worden afgedaan om je eigen leven, en dat van de mensen om jouw heen, te verbeteren!

Jij bent een onderdeel van de natuur, ook jij mag beseffen hoe belangrijk jij bent.

Burnout bij vrouwen betekent niet alleen dat je druk bent en oververmoeid van het harde en vele werken, maar veel eerder dat je de rijke bron van je innerlijke vermogen kwijt bent geraakt en er niet meer op durft te vertrouwen!

Als jij dat spoor weer wilt gaan bewandelen en dat uit de weg wilt ruimen wat jouw voortgang belemmert kun je HIER GRATIS Rapporten aanvragen die jou direct weer bij jezelf gaan brengen.

Nu ben jij aan zet!

P.s. Deel dit bericht op Facebook, Linkedin en Twitter en deel het zoveel mogelijk en geef jouw  persoonlijke reactie er gewoon bij!

 

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *