Het mentale ‘verhaal’, hoe kijkt iemand de wereld in, hoe bewust is iemand met zichzelf en hoe kun je dat veranderen als je lasten ervaart, is waar het nu hier over gaat.

Bewust zijn van je hooggevoeligheid

Bewust zijn van je hooggevoeligheid is leren zien wie jij werkelijk bent.

Er is iets in de wereld wat heel subtiel, en toch sterk aanwezig is, en waar eigenlijk alle antwoorden in besloten liggen. Maar….. wat schijnbaar ook heel ongrijpbaar lijkt voor velen. Er zijn namelijk veel klachten, veel stress en er is veel burnout te zien onder de mensen.

Bewust zijn van je hooggevoeligheid is (leren) kijken naar het waarom van jouw klachten.

Jij hebt je problemen en klachten niet voor niets. Er is nu ruimte voor jou om te groeien in je ontwikkeling, als jij tenminste bereid bent om er ook naar te kijken. Stressvermindering kan alleen dan op gang komen als jij  bereid bent je open te stellen voor nieuwe ’stof’ en bewust te worden van je eigen hooggevoeligheid. Want in feite zijn we allemaal emotionele gevoelige wezens.

Bewust zijn van je hooggevoeligheid betekent dat je betere keuzes maakt, je goed gaat voelen omdat je juist bewustere keuzes maakt.

Als problemen niet worden opgelost blijven het problemen. Door het opzoeken en aanboren van je eigen aangeboren oplossingsvermogen, wat elk mens van nature in zich heeft, kunnen mensen zichzelf helpen als het om zorgen en stress gaat.

Bewust zijn van je hooggevoeligheid betekent het leven beter vertrouwen en een volgend probleem zelf aan kunnen pakken.

Door het opsporen van oude levenspatronen, die je nu belemmeren in je dagelijkse leven, het leren loslaten daarvan, kan je weer nieuwe dingen gaan toelaten.

Meestal zijn er vele kwaliteiten en talenten bij mensen wel aanwezig maar die pas goed zichtbaar worden als men bewuster gaat worden. Als je gaat kijken naar die dingen die ‘geen dienst meer doen’ in je hedendaags leven, maar van vroeger zijn, kan je jezelf als het ware gaan ‘zuiveren’.

Hiermee werk je klachten weg en ruim je ze letterlijk voorgoed op. Er komt dan weer lucht en ruimte voor iets nieuws!

Bewust zijn van je hooggevoeligheid betekent jezelf niet langer verloochenen.

Weten wie jij bent en wat jij wilt, van daaruit durven kiezen en handelen, ongeacht wat anderen vinden of ervan denken of zeggen, is dan een waarheid voor jou geworden.

Leren van jezelf te houden en sterk in je eigen energie te staan, letterlijk te voelen dat jij mag zijn wie jij bent, doet alles de goede kant op gaan stromen. Als dat een waarheid is voor jou; dan pas kan jij anderen echt van dienst zijn ook. Meestal ‘sjouwen’ we maar wat door en blijven onszelf vergeten.

Bewust zijn van je hooggevoeligheid geeft je een krachtig gevoel.

Ook jij maakt vast dagen mee dat iedereen je ‘ziet’, je straalt iets positiefs uit en dat ‘pikt’ men op. Echter…..er zijn ook dagen dat je onvoldoende bewust bent van jezelf en je voelt je dan alsof de hele wereld tegen je is, sterker nog………………..mensen kwetsen je en vergeten jou zelfs.

Het is dus erg belangrijk om hier bewust van te zijn en te weten dat jij zelf diegene bent die ‘de knop’ weer aan kan draaien, als je weet waar hij zit!

Bewust zijn van je hooggevoeligheid geeft je aan dat jij in een zuiver contact bent met jezelf en je omgeving.

Als jij meer wilt weten of leren over hoe bewuster te worden en te blijven, dan kun je HIER GRATIS RAPPORTEN over aanvragen die jou stap voor stap dichter bij jezelf brengen.

Ps. Delen van dit artikel kan door hieronder op de deelknopjes te drukken, meer lezen kan ook op de FB-GROEP.

Direct GRATIS aanvragen;

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *