Ontdek hoe er geen nieuwe landschappen zullen zijn maar wel HOE jij met nieuwe ogen naar de landschappen kunt kijken. Angst verdwijnt door jezelf te voeden en je eigen film te maken. Wil je ook wel nieuwe invloeden aanvaarden voor je eigen welbevinden.

Angst verdwijnt door zaken die we zelf kunnen veranderen ook daadwerkelijk te veranderen.

angst verdwijnt

Weet je dat onverwoestbare persoonlijkheden ook angsten, verdriet, pijnen en gekwetste gevoelens hebben.

Het zijn niet de “zwakkeren in de samenleving” waarbij niet de angst verdwijnt. Het zijn juist de “sterken in de samenleving” die constant op zoek zijn naar HOE het beter kan voor zichzelf en hun omgeving.

Je eigen emotionele “strijd” winnen gaat om focus houden op juiste dingen daarvoor willen doen!

Hoe belangrijk is het voor je dat jouw angst verdwijnt, je stress, je burnout,en je overspannen klachten. Soms is er gewoon even een break nodig. Kijk je wel eens naar mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Weet je, velen vandaag de dag focussen op het negatieve:

–          slechte economie

–          geen werk

–          nieuws willen horen, wat vaak alleen negatief is

–          focussen op slechte relaties en wat er allemaal “fout” gaat

–          jongeren die “slecht” zouden zijn

natuurlijk is er “slecht” en “fout” gedrag maar zijn zij dan ook in het geheel

slecht en fout?

Kijk verder dan het drama van de dag. En wat zeg je allemaal tegen jezelf?

Angst verdwijnt door je eigen nieuwe focus.

De grootste en belangrijkste tool ben je zelf. Je bent “origineel” geboren. Als je besluit om op je eigen koers te blijven varen, een gezond en vitaal leven te hebben, daar op te focussen, en je gaat vernieuwmethodieken ook daadwerkelijk inzetten, kan het niet anders dat ook jouw angst verdwijnt, voorgoed.

Dan kijk je niet alleen met vernieuwde ogen maar zullen de resultaten ook veranderen. Alles veranderd elke minuut van de dag , maar onze diepste waarden, onze eigen diepste zieleroerselen, onze focus die we opnieuw maken, is de locomotief van de (levens)trein!

Mits jij ervoor kiest natuurlijk, wie wil jij zijn?

Het is toch krankzinnig om steeds hetzelfde maar te doen en andere resultaten te verwachten. De echte reden dat angst verdwijnt is dat mensen anders gaan denken en anders gaan doen dan voorheen. Maar……..jij moet wel honger hebben naar de nieuwe (oude) kennis die ECHT werkt. Hoe graag wil jij dat jouw angst verdwijnt, inclusief alle andere onbestemde klachten en kwalen ?

Ontdek zelf de wereld van de persoonlijke ontwikkeling en vraag direct GRATIS unieke informatie aan, deel dit op Facebook ( en like het natuurlijk), Linkedin en Twitter als je denkt anderen hiermee een kans te geven of schrijf HIER jouw gedachten of vragen neer.

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *